Onze referenties

Klanten over ons

Ruud Hendrikx heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan onze organisatie. Dankzij zijn kennis van innovatieve organisatiemethoden en de wijze waarop hij leiding gaf aan onze MT-workshop, hebben wij nieuwe inzichten opgedaan over hoe wij onze samenwerking en overleggen kunnen verbeteren, conflicten kunnen voorkomen of oplossen en onze medewerkers meer kunnen betrekken bij besluitvormingsprocessen.

Willem ZijlstraDirecteur Sector Gezondheidszorg Horizon College Alkmaar & Hoorn

Ruud Hendrikx heeft een organisatieverbeter- en ontwikkeltraject verzorgd waarbij de doelen die we gesteld hebben, naar volle tevredenheid zijn bereikt. De samenwerking is merkbaar verbeterd en het onderling vertrouwen is toegenomen. We zijn daardoor beter in staat knelpunten op te lossen. Wij hebben Ruud Hendrikx ervaren als bekwaam, betrokken en ter zake kundig.

Peter KroekDirecteur Kroek & Partners Interimzorg

Ruud Hendrikx heeft ons bedrijf en onze mensen nieuwe inzichten en oplossingen aangereikt die ons helpen onze samenwerking te verbeteren, de werkstress te beperken en conflicten te voorkomen en/of snel op te lossen. Het traject bood ons een duidelijk perspectief en een stevig vertrouwen om de volgende stap te maken.

Jeroen CremerDirecteur Decura

Deze bedrijven zijn u voorgegaan

Meer weten?
Neem contact met ons op en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.